Aspiravi Energy scoort hoog op Greenpeace ranking energieleveranciers

Volgens het nieuwe klassement van energieleveranciers dat Greenpeace jaarlijks opstelt en publiceert, behoort Aspiravi Energy opnieuw tot de beste en meest groene energieleveranciers van België.

Bij het opstellen van het klassement houdt Greenpeace rekening met de productiecijfers, de energiemix, het aankoopbeleid en de investeringen van de stroomleveranciers. Op die manier wil Greenpeace vermijden dat stroomleveranciers zich groener voorstellen dan ze werkelijk zijn. Aspiravi Energy werd  met een score van 19 op 20 als uiterst ecologisch verantwoord beoordeeld als leverancier van groene energie in België.

"Aspiravi Energy haalt een zeer goede score dankzij forse investeringen in windenergie in zee en op land. Aspiravi produceert zelf ruim voldoende elektriciteit om alle klanten van echt groene energie te voorzien en rekent hiervoor voornamelijk op windenergie, aangevuld met biomassa."

De volledige ranking volgens Greenpeace vindt u hier.

Voordelig tarief voor coöperanten

Wie minstens vier aandelen van de coöperatieve vennootschap Aspiravi Samen cv of Limburg wind cv bezit, kan via Aspiravi Energy een bijzonder gunstig energietarief laten berekenen. Bovendien schenkt Aspiravi Energy voor elke verbruikte megawattuur één euro aan een goed doel. Zo ondersteunt elke klant een sociaal project rond energie- en kansarmoede.

Meer info over Aspiravi Energy:
www.aspiravi-energy.be

Meer info over de coöperatieve vennootschappen:
www.aspiravi-samen.be
www.limburgwind.be