Start funderingswerken windpark Zele

Aspiravi is gestart met de funderingswerken van de 3 nieuwe windturbines gelegen na bij de industriezone te Zele.
De levering van de grote onderdelen van de windturbines is gepland in september, waarna dan de opbouw van de windturbines kan aangevat worden.

3,5% dividend voor meer dan 2.800 coöperanten in windenergie

Aspiravi Samen cvba keert aan haar meer dan 2.800 burger-coöperanten een mooi dividend van 3,5% uit voor hun investering in hernieuwbare energie voor het voorbije werkjaar 2017. De coöperatieve vennootschap draagt bij tot de bouw van windturbines in Vlaanderen. De burger-coöperanten ontvangen niet enkel jaarlijks een mooi dividend, maar zorgen ook voor draagvlak voor hernieuwbare energieprojecten en bouwen samen aan een meer duurzame samenleving.

3,75% dividend voor 6.600 coöperanten in windenergie

Limburg wind cvba keert aan haar meer dan 6.600 burger-coöperanten opnieuw een mooi dividend van 3,75% uit voor hun investering in hernieuwbare energie. Sinds 2010 heeft de coöperatieve vennootschap bijgedragen tot de bouw van windturbines in de provincie Limburg. Zo ontvangen de meer dan 6.600 coöperanten van Limburg wind cvba jaarlijks niet enkel een mooi rendement, maar bouwen ze samen ook aan een duurzaam Limburg.

Fotogalerijen

Filter volgens type
Archief