Waarom investeren ?

Sinds 2010 investeren 12.500 mensen in onze windenergieprojecten op land via de aankoop van aandelen van de coöperatieve vennootschappen Aspiravi Samen cv, Limburg wind cv en Wind voor "A" cv. En dat hebben zij goed gezien! Want wie investeert in windenergieprojecten, wint drie keer :

  • 1x in zuivere lokale energie,
  • 1x in een duurzame leefomgeving voor uw (klein)kinderen,
  • 1x in een verwacht jaarlijks rendement.

Leer hier hoe en waarom Aspiravi bijdraagt aan een duurzame samenleving voor de komende generaties.

Hoe kan men investeren ?

Iedere particulier kan mee investeren door de aankoop van aandelen, met een maximum van 26 aandelen per persoon voor Aspiravi Samen cv en Limburg wind cv en met een maximum van 24 aandelen per persoon voor Wind voor "A" cv. Eén aandeel kost 125 €/stuk. U kan intekenen via het online intekenformulier op de website van de coöperatieve vennootschappen. Lees daar ook eerst de informatienota met alle gedetailleerde informatie over de aanbieding en de eraan verbonden risico's.

Aspiravi Energy

Wie minstens vier aandelen van de coöperatieve vennootschap Aspiravi Samen cv of Limburg wind cv bezit, kan via Aspiravi Energy lokaal geproduceerde groene stroom aankopen. Bovendien schenkt Aspiravi Energy voor elke verbruikte megawattuur één euro aan een goed doel. Zo ondersteunt elke klant een sociaal project rond energie- en kansarmoede.

In 2021 haalde Aspiravi Energy een score van 19/20 op de rangschikking van beste en meest groene energieleveranciers van België volgens Greenpeace. Daar kan u hier meer over lezen.

Burgers participeren en genieten mee

3-voudige winst voor iedereen