Aspiravi Samen cv is een coöperatieve vennootschap die opgericht werd in maart 2010 door o.a. Aspiravi NV en Hefboom. Het opgehaalde kapitaal wordt door de coöperatieve vennootschap als achtergestelde lening ter beschikking gesteld van Aspiravi NV voor de realisatie van windturbineprojecten in Zele, Diest en Scherpenheuvel Zichem-Bekkevoort die door Aspiravi nv worden uitgebaat; en voor de oprichting van een windturbinepark op rechteroever (22 turbines) en op linkeroever (5 turbines) in de haven van Antwerpen door vennootschappen waar Aspiravi NV in participeert en die door Aspiravi NV uitgebaat worden.

Dit gebeurde ook reeds voor de windparken in Noorderkempen, Dendermonde, Perwez, Diest-Bekkevoort, Izegem Mandel, Brugge, Haaltert, Hoogstraten, Assenede en op rechteroever en linkeroever in de Haven van Antwerpen.

Wist u dat Aspiravi Samen cv reeds meer dan 3.200 coöperanten telt?

Wist u dat voor het werkjaar 2018 een dividend van 3,5% werd uitgekeerd aan de coöperanten voor hun investering in groene energie?

Wilt u ook coöperant worden van Aspiravi Samen cv? Surf naar hun website en teken in via het online inschrijvingsformulier. Op de website vindt u eveneens de informatienota met alle gedetailleerde informatie mbt de aanbieding en de eraan verbonden risico’s.