Aspiravi Energy is de vennootschap binnen de Aspiravi-groep die de groene stroom aan consumenten aanbiedt. Aspiravi Energy is sinds 2015 actief op de vlaamse elektriciteitsmarkt.

Aspiravi Energy levert groene stroom die lokaal geproduceerd wordt. Aspiravi Energy kiest voluit voor lokale hernieuwbare energiebronnen. Zo worden niet alleen schadelijke effecten op het milieu beperkt, maar tegelijk worden ook de plaatselijke economie en tewerkstelling ondersteund.

Maar Aspiravi Energy doet méér: ze koppelt een sociale doelstelling aan haar aanbod. Elke klant van Aspiravi Energy schenkt minimum €1/MWh verbruikte energie aan een project voor een goed doel. Bovendien kan iedere klant er ook zelf voor kiezen om een hoger bedrag per MWh af te staan aan het sociaal project.

In 2021 haalde Aspiravi Energy een score van 19/20 op de rangschikking van beste en meest groene energieleveranciers van België volgens Greenpeace. Daar kan u hier meer over lezen.

Coöperanten van Aspiravi Samen cvba en/of Limburg wind cvba, die minimum 4 deelbewijzen bezitten, kunnen bij Aspiravi Energy lokaal geproduceerde groene stroom aankopen.

Alle informatie over Aspiravi Energy vindt u op

www.aspiravi-energy.be.